Rauman Jalka-ja Hoitopiste MARIKKI

Tehtaankatu 4 (sisäpiha) 

26100 Rauma 

Puh. 040 1350104

HEMMOTELLEN

Perinteinen jalkojenhoito sisältää ns. ongelmien, kuten känsien,kovettumien poiston, kuivan ja halkeilevan ihon hoidon. Kynsien leikkuun, ohentamisen ja siistimisen.

Hemmotella voit tämän päälle rentouttavalle hierontahetkellä. Huomaat jalkaterän alueella nivelten ja lihasten liikkuvuuden notkistuvan, verenkiertosi alkaa virrata koko kehon läpi ja mielesi on raukea. Miellyttävin vedoin ja painalluksin osa hermoradoistasi avautuu. Nautit musiikista, saat levätä ja rentuotua. Hoidon päätteeksi hinta on vain 10euroa. Kesto n. 15min(mikäli perusjalkahoitoon ei mene koko aikaa, aika lisätään hierontaan- yht. n 1h)

Kun haluat tulla pelkästään jalkahierontaan, valikoimassa puolen tunnin hieronta 30 euroa.

Varpaan kynsien lakkaus kruunaa hoidon ja osa asiakkaista pitää sitä tärkeänä.Voit aikaa varatessasi tilata myös hoidon päätteeksi lakkauksen, mikä on hinnaltaan 10e.  Kestolakkauksen hinta on 15e, Värivalikoimassa n. 10 tuotetta.

LAHJAKORTIT

Onni on elämän virta- Onni on huolehtia itsestään sekä läheisistään-

Miellyttävä lahja on tietysti yksilöllinen lahjakortti ystävällesi, omaiselle tai läheisellesi.

Hoitolasta voit noutaa kortin ja räätälöidä sen valitsemallesi hoidolle tai summalle.

Yleisin korteista on perinteinen jalkahoito. Mikäli haluat luksusta hieman enemmän, voidaan hoitoon lisätä  myös lakkaus, hierontahetki tai parafiinihoito käsille! Mitä haluattekin..ja olette hyvässä hoidossa.

NYT MYÖS TULOSTETTAVA LAHJAKORTTI SÄHKÖPOSTILLA, SOITA JA SOVI ASIASTA.


Joulurauhaa ja rakkautta. Onnen hetkiä ja iloa, mieltä jaloa!